Wat zijn nameservers?

Nameservers zijn bij het gebruik van een domein essentieel, zonder de nameservers zal jouw domein ook niet werken. Elke keer dat een gebruiker naar een link of subdomein van jouw domein navigeert zal er nagegaan worden bij de nameservers naar welk ip-adres er verbinding dient gemaakt te worden om de juiste inhoud te krijgen.

Je kan de nameservers van jouw domein gekocht bij KaasHosting makkelijk instellen aan de hand van dit artikel: Hoe stel ik de nameservers in?

Bijgewerkt op: 04/04/2019