Ga naar de overzichtspagina voor domeinen.
Selecteer het domein waarvoor je de nameservers wenst in te stellen.

Druk in de bovenste balk op 'Name Servers'.

Eens aangekomen op de pagina voor het instellen van jouw nameservers zie je 5 input velden, hier kan je een maximum van 5 nameservers instellen. Je dient minimum 1 nameserver in te stellen.
Na het invullen van de nameservers dien je enkel nog op 'Update' te drukken om de nameservers in te stellen.

Jouw nameservers zijn nu ingesteld. Het kan tot maximum 24h duren vooraleer de wijzigingen doorgevoerd zijn.