Hoe stel ik de nameservers in?

Ga naar het overzicht voor domeinen.
Selecteer het domein waarvoor je de nameservers wenst in te stellen door er op te drukken.

Druk in de linker kolom op 'Nameservers'.

Eens aangekomen op de pagina voor het instellen van jouw nameservers zie je 5 input velden, hier kan je een maximum van 5 nameservers instellen. Je dient minimum 1 nameserver in te stellen.
Na het invullen van de nameservers dien je enkel nog op 'Update' te drukken om de nameservers in te stellen.

Jouw nameservers zijn nu ingesteld. Het kan tot maximum 24h duren vooraleer de wijzigingen doorgevoerd zijn.

Bijgewerkt op: 03/11/2019