Artikelen over: Domeinnamen

Kosten voor het uit Grace Period en Redemption period halen

Als je een domein koopt, dan is het domein geldig voor 1 jaar. Na dat jaar kan je er voor kiezen om het domein te behouden, of om het niet meer te houden.

Wil je het domein niet behouden? Dan kan je het domein gewoon laten verlopen.

Wil je het domein behouden? Dan dien je te verlengen voor de verloopdatum van het domein. Je krijgt van ons steeds ruim voor de verloopdatum een mail met daarin een link naar jouw factuur om het domein opnieuw te verlengen.


Wil je het domein behouden, maar ben je vergeten om het te verlengen? Dan kan je tot maximum 30 dagen (afhankelijk van de domeinextensie) na het verlopen nog steeds verlengen. Dit is de grace en redemption periode waarin jouw domein in quarantaine staat en enkel kan geregistreerd worden door jou. De kosten voor het uit quarantaine halen verschillen flink per domeinextensie en kunnen oplopen tot €120,-.

Als je dan nog steeds niet betaald hebt, dan moeten we je teleurstellen dat jouw domein automatisch terug beschikbaar wordt gesteld op de markt uiterlijk maximum 30 dagen (afhankelijk van de domein extensie) na het verlopen van jouw domein.

Bijgewerkt op: 25/07/2020

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!