Je kan een gratis verwijzing naar jouw minecraft ip adres instellen. Deze verwijzing krijg je dan in de vorm van: jouwnaam.khplay.nl

Wil je de gratis verwijzing?
Ga naar https://www.kaashosting.nl/servers en klik op de server waarvoor je de verwijzing wilt instellen.
Klik vervolgens in de bovenste balk op SRV.

Type onder SRV aanmaken, het gedeelte wat je voor .khplay.nl wilt hebben.

Klik op maak SRV.

Het SRV record is nu aangemaakt, het kan tot 24 uur duren voordat het record overal actief is.

Wil je een verwijzing in de vorm van play.jouwnaam.nl?
In dat geval heb je een eigen domeinnaam nodig, deze domeinnaam kan je bij ons kopen.
Deze domeinnaam kan je hier kopen:
https://www.kaashosting.nl/domeinhosting

Na het kopen van je domein, krijg je de gegevens van ons controle paneel per mail toegestuurd.

Hoe je alles moet instellen voor een Minecraft server lees je hier: Hoe koppel je een eigen domeinnaam aan je Minecraft server?