Een BungeeCord server heeft in vergelijking met Minecraft servers erg weinig RAM nodig.

Dit zijn onze aanbevelingen:
- Voor een klein netwerk (Minder dan 50 spelers tegelijkertijd) raden wij 256MB RAM aan op je BungeeCord server.
- Voor een middelgroot netwerk (50-100 spelers tegelijkertijd) raden wij 512MB RAM aan op je BungeeCord server
- Voor een groot netwerk (100+ spelers tegelijkertijd) raden wij 1024MB RAM aan, hierbij is ook het gebruiken van BungeeCord plugins geen probleem en zal met BungeeCord geen problemen ondervinden.