Hoe voeg ik een extra wereld toe aan mijn Minecraft server?

Om een gedownloade wereld in jouw server te zetten heb je een SFTP programma nodig. Weet je niet hoe dit werkt, volg dan deze tutorial eerst: Hoe gebruik ik SFTP om de bestanden van mijn server te beheren van Vulcan?
Let op! Jouw server moet op Spigot of Craftbukkit staan om deze plugin te laten werken.
Log met jouw SFTP gegevens in op het SFTP programma dat jij gebruikt om in de bestanden van jouw server te komen. (In het voorbeeld gebruiken wij het programma WinSCP).
Sleep de gedownloade map van het internet in jouw server bestanden. Zorg wel dat jouw server uitstaat voordat je hier aan begint!

Om ervoor te zorgen dat je de zojuist geuploade wereld kan toevoegen aan jouw werelden heb je de plugin Multiverse Core nodig. Hiervoor kan je ook andere plugins gebruiken. Klik hier om de plugin te downloaden , sleep deze na het downloaden in de map "plugins" die je op WinSCP ziet.

Ga naar Vulcan en log in met je Vulcan gegevens.
Klik op de server waar je zojuist de wereld aan hebt toegevoegd.
Start de server op.
Join de Minecraft server aangezien je via het spel de wereld moet inladen (dit kan ook via de console).
Typ in de chat het volgende:
/mv import <naam van de wereld> normal
Met deze commando importeer jij de wereld in jouw Minecraft server. Let goed op dat je de goede naam van de wereld opgeeft. Zorg dat er geen spaties in de naam van wereld de staan, mocht dit wel zo zijn kan je de naam veranderen in WinSCP of een ander SFTP programma. Als het is gelukt zie je in het groen "Complete!" staan in de chat.

Om naar de wereld toe te gaan typ je het volgende:
/mv tp <naam van de wereld>
Als alles goed is gegaan kom je nu uit in de geïmporteerde wereld. Het kan zijn dat je /mvconfirm moet typen om naar de wereld te komen.

Bijgewerkt op: 30/05/2018