Hoe stel ik een Minecraft server icon in?

Vind jij het standaard Minecraft server-icoon ook zo saai? Wij hebben een oplossing! Via ons paneel kan je met een paar clicks jouw eigen server-icoon instellen. Hier lees je hoe dit moet.
Ga naar jouw serverlijst en log in met jouw login gegevens.
Klik op de server waarvoor je een icon wilt instellen.
Zorg ervoor dat het server-icoon een .png bestand is en een formaat van 64x64 pixels heeft. Mocht jouw foto hiervan afwijken zal Minecraft de foto niet herkennen.
Hernoem het bestand naar: server-icon.png. Ook dit moet strikt zo zijn, anders herkent Minecraft de foto niet.
Ga terug naar het server paneel en druk links in de navigatiebalk op Bestanden.

Klik op de knop Bestand uploaden die je rechtsbovenin kan vinden.

Selecteer en upload het bestand server-icon.png waarmee we hierboven hebben gewerkt.

Jouw server icon is nu succesvol ingesteld nadat je jouw server herstart.