Vind jij het standaard Minecraft server-icoon ook zo saai? Wij hebben een oplossing! Via ons paneel kan je met een paar clicks jouw eigen server-icoon instellen. Hier lees je hoe dit moet.
Ga naar jouw serverlijst en log in met jouw login gegevens.
Klik op de server waarvoor je een icon wil instellen.
Klik links in de navigatie balk op Configuratie.

Klik op 'Bewerken' naast het bestand server.properties.

Klik op 'Verander icoon' om een nieuw icoon te kiezen.

Kies het plaatje dat je als server icoon wil gebruiken en schaal hem eventueel bij.
Klik op 'Opslaan' onderaan de pagina om de wijzigingen te behouden.

Jouw server icon is nu succesvol ingesteld nadat je jouw server herstart.