Na het bestellen van jouw Minecraft server bij KaasHosting ontvang je een mailtje met als onderwerp: "Jouw KaasHosting server gegevens". Hierin staan de inlog gegevens voor Vulcan die je nodig hebt om dit artikel te volgen.
Klik op het connectie adres onder "connectie". Dit kopieërt het connectie adres.

Start je Minecraft Launcher op en selecteer de versie waarop jouw server staat in de launcher en start deze op.

Zodra je in Minecraft zit klik op "Samen spelen" of "Multiplayer" en daarna op "Server toevoegen" of "Add server" om jouw server toe te voegen aan je server lijst.

Vul hier bij Servernaam een naam voor je server in (dit mag alles zijn) en bij Serveradres het gekopieërde IP van jouw Minecraft server en klik op Gereed.

Klik daarna dubbel op jouw juist toegevoegde server. Als het goed is join je deze nu. Mocht dit niet het geval zijn, kijk goed of jouw server aan staat, of je het goede IP hebt toegevoegd en of dat je op de goede versie zit.