Standaard krijg je van ons op je Minecraft server 20 speler slots beschikbaar gesteld. We beloven tijdens de selectering van je pakket dat je zoveel slots kan instellen dat Minecraft toe laat, dus natuurlijk is hier een functioneliteit voor in ons paneel. In dit artikel ga je lezen hoe dit in een paar stappen moet.
Ga naar KaasHosting en log in met je klanten account.
Klik rechts boven op 'Beheer'.

Klik op de server waar je de speler slots wilt aanpassen.
Zet jouw server uit.
Klik rechtboven op 'Config'.

Klik onderin bij 'server.properties' op 'Bewerken'.

Vul bij het invoerveld 'Maximum spelers' het maximum aantal spelers dat je tegelijk wilt toelaten tot jouw server. In dit artikel gaan wij van 20 spelers naar 100 spelers.
Klik rechtsonder op 'Opslaan'.

Klik bovenin op 'Console'.
Start jouw server op.

Helemaal klaar! Je hebt jouw speler aantal aangepast. Mocht je nog vragen hebben of nog tegen problemen aanlopen kan je een ticket indienen met jouw vraag of probleem.