Hoe pas ik mijn maximale spelers aan?

Standaard krijg je van ons op je Minecraft server 20 speler slots beschikbaar gesteld. We beloven tijdens de selectering van je pakket dat je zoveel slots kan instellen dat Minecraft toe laat, dus natuurlijk is hier een functioneliteit voor in ons paneel. In dit artikel ga je lezen hoe dit in een paar stappen moet.

Ga naar de serverlijst en log in met jouw klantaccount.
Klik op de server waar je de speler slots wilt aanpassen.
Zet jouw server uit indien dit nog niet het geval is.
Klik links in de navigatiebalk op Bestanden.

Klik op het bestand server.properties om het configuratiebestand te openen.

Zoek in het bestand naar de regel max-players en wijzig het standaardgetal (dat doorgaans 20 is) naar het aantal spelers waarmee je tegelijkertijd verbinding wilt kunnen maken met de server. In ons voorbeeld veranderen we dit naar 100.
Klik rechtsboven op Opslaan.

Helemaal klaar! Je hebt jouw speler aantal aangepast. Start de server opnieuw op om de wijziging door te voeren. Mocht je nog vragen hebben of nog tegen problemen aanlopen kan je een ticket indienen met jouw vraag of probleem.

Bijgewerkt op: 24/11/2023