Hoe maak ik timings?

Ga naar jouw serverlijst en log in met jouw login gegevens.
Klik op de server waarvoor je timings wilt maken.
Type in de console 'timings on'.

Wacht nu zeker 3 minuten om de server de nodige gegevens te laten verzamelen. Hoe langer je de timings laat aan staan, hoe beter het resultaat zal zijn. Ongeveer 10 minuten is al een goede periode om te kunnen afleiden wat voor problemen zorgt in jouw server.
Type in de console 'timings paste' om de timings te stoppen.

Je krijgt nu een link in de console, deze kan je openen en zelf bekijken of doorsturen naar ons ter assistentie.

Bijgewerkt op: 24/08/2021