Let op! Jouw server moet op Spigot of Craftbukkit staan om deze plugin te laten werken.
Ga naar https://vulcan.kaashosting.nl en log in met je Vulcan gegevens.
Klik op jouw server.
Klik op "Stop" om de server uit te zetten.
Klik op "Configuratie" en daarna in het menu op "Toegewezen poorten".

Kies een willekeurige poort uit de "Extra poorten toevoegen" lijst en klik op opslaan.

Kopieër de zojuist toegevoegde extra poort (let op: dit is niet de hoofdpoort).

Installeer Dynmap via de plugin lijst. Dat doe je zo: http://kaas.gg/plugin. Of handmatig via het bestandsbeheer of SFTP.
Klik op "Start" om de server op te starten.
Klik op "Bestandsbeheer", daarna op "Plugins", vervolgens op het mapje "dynmap" en ten slotte op het tekst bestand "configuration.txt".

Scrol naar regel 322 (dit zie je links naast de tekst) zodat je uit komt bij "webserver-port: 8123".

Vervang "8213" door de aangemaakte, gekopieërde poort en klik op opslaan.

Ga terug naar je "Console" via het menu links en (her)start je server.
Ga naar: https://tools.kaashosting.nl/srv/, vul jouw server-ip in zonder de poort en klik op "check". In deze uitleg werken we met het voorbeeld-ip: venus.kaashosting.nl.

Plak de zojuist ingestelde poort van de dynmap achter jouw IPv4 adres gescheiden met een ":" in een browser om naar jouw Dynmap te gaan. Bijvoorbeeld: 88.99.215.93:25650.

Klaar! Dynmap is nu geïnstalleerd en juist geconfigureerd.