Hoe activeer ik SSL voor mijn website?

Goed nieuws, ons systeem maakt elke nacht automatisch een nieuw ssl certificaat voor jouw website zodat jouw website steeds beveiligd is. Het enigste wat je nog hoeft te doen is het verkeer dat op de niet beveiligde website komt door sturen naar de beveiligde webste.

Hiervoor dien je een .htaccess bestand aan te maken in de hoofdmap van jouw website (public_html) met volgende inhoud:
<IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTPS} off
    RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R,L]
</IfModule>

Bijgewerkt op: 27/06/2019