Artikelen over: Webhosting

Hoe maakt ik mijn database in mijn webhosting publiek beschikbaar?

Om dit artikel te volgen heb je de informatie nodig uit de mail "Jouw cPanel webhosting informatie" die je hebt ontvangen van ons.
Log in op cPanel met de gegevens die je via de mail hebt ontvangen.
Klik op Remote MySQL.

Typ het IPv4 adres dat je toegang wilt gegeven tot jouw MySQL database. Als je het hele internet toegang wilt geven typ je alleen een % en klik je op Add Host. Zodra je dit hebt gedaan ben je klaar!

Bijgewerkt op: 04/06/2018