Artikelen over: Webhosting

Hoe installeer ik Wordpress voor mijn Webhosting?

Ga naar https://www.kaashosting.nl/panel/web-hosting en log in met je login gegevens.
Druk op het webhosting pakket waarop je Wordpress wilt instaleren.

Onder het stukje 'cPanel beheer' is er een knop 'Beheer in cPanel', klik op deze knop en je zal doorgestuurd worden naar jouw cPanel overzicht.

Scroll helemaal naar beneden totdat je Wordpress tegen komt. Klik hier op.

Klik nu rechts op install om Wordpress te installeren.

De standaard instellingen zijn prima, stel alleen een sterk administator wachtwoord in welke je kan onthouden.
Scroll helemaal naar beneden en druk op install.

Je ontvangt nu een mail als de installatie gelukt is.

Bijgewerkt op: 24/06/2021