Artikelen over: Webhosting

Hoe maak ik een mailadres met mijn webhosting aan?

Ga naar: https://www.kaashosting.nl/panel/web-hosting.
Klik op het het webhosting account waarvoor je een mailadres wilt aanmaken.
Klik op beheer in cPanel
Klik onder het kopje "Email" op "Email Accounts".

Klik bovenin op "Add Email Account"

Vul in bij "Email" het stuk van het mailadres in wat voor de @ komt.
Typ in bij "Password" en "Password (Again)" het wachwoord wat je wilt gebruiken voor het mailaccount. Wij raden je aan om een sterk wachtwoord te gebruiken.
Klik nu op de knop "Create Account". Zodra je hierop hebt geklikt heb je jouw mailaccount succesvol aangemaakt.

Bijgewerkt op: 26/01/2021