Om dit artikel te volgen heb je de informatie nodig uit de mail "Jouw cPanel webhosting informatie" die je hebt ontvangen van ons.
Log in op cPanel met de gegevens die je via de mail hebt ontvangen.
Klik onder het kopje "Email" op "Email Accounts".

Klik bovenin op "Add Email Account"

Vul in bij "Email" het stuk van het mailadres in wat voor de @ komt.
Typ in bij "Password" en "Password (Again)" het wachwoord wat je wilt gebruiken voor het mailaccount. Wij raden je aan om een sterk wachtwoord te gebruiken.
Klik nu op de knop "Create Account". Zodra je hierop hebt geklikt heb je jouw mailaccount succesvol aangemaakt.