Wat is cPanel?

Mocht je geen idee hebben wat cPanel is zit je hier juist!

Wat is cPanel?
cPanel is een gebruikersvriendelijk en geavanceerd grafisch beheer paneel voor webhosting gebruikers. cPanel bestaat al jaren en de mogelijkheden met de interface zijn bijna onbeperkt. Je kunt in één oogopslag zien wat je bijvoorbeeld aan ruimte en dataverkeer verbruikt hebt. Maar ook heb je via het cPanel webhosting platform snel toegang tot zeer uitgebreide statistiek programma’s. Zo heb je onder andere toegang tot jouw MySQL databases, e-mail accounts of webmail en vele andere instellingen.

Wat kan ik met cPanel?
Met het cPanel webhosting platform kun je eenvoudig jouw webhosting pakket bij ons beheren. Je gebruikt het cPanel webhosting platform o.a. voor het aanmaken van jouw e-mail accounts, mailinglijsten, maar ook voor het benaderen van statistieken, het maken van back-ups, het installeren van scripts, het benaderen van jouw webmail en het beheren van jouw MySQL databases.

Makkelijk in gebruik
Het cPanel webhosting platform van Xenomedia is makkelijk te gebruiken. Dankzij overzichtelijke iconen, video’s, handleidingen en een online instel begeleiding is het cPanel webhosting platform voor iedereen toegankelijk. Tevens is er een Nederlandse ondersteuning aanwezig, waardoor alle informatie beter te begrijpen is.

Bijgewerkt op: 11/06/2018