Vaak krijgen we wel eens de vraag of jouw bestanden behouden blijven bij het up- of downgraden van een server. In dit artikel staat alles uitgelegd.

Goed nieuws, nadat de betaling voor jouw up- of downgrade ontvangen is zal de hoeveelheid RAM van jouw server onmiddelijk geweizigd worden naar hetgene waarvoor je betaald hebt. Het enigste wat je nog hoeft te doen is het herstarten van jouw server en je kan terug verder spelen met jouw aangepaste pakket. Doordat we enkel de hoeveelheid RAM aanpassen blijven niet alleen de bestanden van jouw server behouden, maar ook het ip, mogelijke instellingen en zelfs de reeds gemaakte backups.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !