Hoe zet ik een backup terug in mijn server?

Binnen KaasHosting maken we iedere 24 uur een backup van jouw server. die je handig kan terugzetten via ons paneel. Hoe je dit doet lees je hier

Ga naar jouw serverlijst en log in met jouw login gegevens.
Klik op de server waar je een backup wil terugzetten.
Klik in de linker kolom op Back-ups.

Klik op Herstel naast de back-up die je wilt terugzetten.

Je kan hierbij kiezen uit 2 opties:
Optie 1: De backup wordt in een aparte map terug gezet en jij kan bepalen wat je uit deze map in je server wilt zetten.
Optie 2: De backup wordt over je server bestanden heen gezet, dus je huidige bestanden worden verwijderd en vervangen door je backup.
Druk nadat je de keuze hebt gemaakt nogmaals op Herstel.

De backup wordt nu teruggezet. Zodra de backup is hersteld wordt de toegang tot de console weer vrijgegeven.

Bijgewerkt op: 25/10/2023