Ga naar Vulcan en log in met je Vulcan gegevens.
Klik op de server waar je iemand aan wilt toevoegen. (Dit hoeft alleen maar als je meerdere servers hebt).
Klik op "Gebruikersbeheer".

Klik op "Aanmaken".

Vul bovenin bij "E-mailadres" het e-mailadres in van de gebruiker die je toegang wilt geven tot je server.

Klik de rechten aan die je de gebruiker wilt geven, je mag zelf namelijk weten waar je de gebruiker wel of geen toegang voor geeft. (Let op, je kan hierbij naar beneden scrollen)

Klik nu op "Voeg gebruiker toe". Hierdoor voegt hij deze zojuist aangemaakte gebruiker met de aangewezen rechten toe aan jouw server.

Klaar! De toegevoegde persoon ontvangt nu een e-mail met instructies indien hij/zij nog geen Vulcan account heeft. Mocht hij/zij dat al wel hebben dan kan die persoon direct na het toevoegen bij jouw server.