Hoe voeg ik een extra gebruiker toe aan Vulcan?

Ga naar jouw serverlijst en log in met jouw login gegevens.
Klik op de server waar je een extra gebruiker wil toevoegen.
Klik in de linker kolom op Gebruikers.

Klik op + Gebruiker aanmaken (beide knoppen gaan naar dezelfde optie).

Vul bij E-mail het e-mailadres van de gebruiker in die je wilt toevoegen aan je server.

Klik op Volgende.

Klik de machtigingen aan die je de gebruiker wilt geven, je mag zelf namelijk weten waar je de gebruiker wel of geen toegang voor geeft. (Let op, je kan hierbij naar beneden scrollen)

Klik nu op Maak rechtsonderin. Hierdoor voeg je de zojuist aangemaakte gebruiker met de aangewezen rechten toe aan jouw server. Mocht deze gebruiker nog geen account bij ons hebben krijgt deze een email op het ingevoerde adres.

Klaar! Je hebt succesvol een gebruiker toegevoegd aan jouw server. Via het Gebruikers menu kan je te allen tijde de huidige gebruikers bekijken, beheren en verwijdered.

Bijgewerkt op: 19/11/2023