Hoe zet ik uMod (Oxide) aan op mijn Rust server?

De standaard versie van Rust is natuurlijk wel leuk, maar veel mensen willen graag met plugins gaan spelen. In dit artikel ga je lezen hoe je uMod (Oxide) activeert op jouw server.
Zorg dat je ingelogd bent op onze site en dat je je op het dashboard bevindt.

Zodra je op het dashboard bent klik je op het menu-item Spelservers om naar jouw server lijst te navigeren.

Klik in het server menu op de Rust server waarop je uMod (Oxide) wilt installeren. In ons geval is dit de Rust Test Server

Zodra je op jouw server pagina beland bent, klik je in het menu links op Opstart.

Eenmaal op deze pagina aangekomen zie je de optie uMOD (OxideMod) staan. In het invoerveld hiervan dien je de 0 die voor disabled/uitgeschakeld staat te veranderen in een 1. De 1 staat voor enabled/ingeschakeld.

Als je de 0 hebt vervangen door een 1 scroll je helemaal naar beneden. Daar zie je rechts onder de knop staan Opslaanj. Deze knop moet je indrukken om de verandering aan te brengen.

Helemaal klaar! Als je nu jouw server opstart heb je uMod (Oxide) succesvol geactiveerd op jouw server,

Bijgewerkt op: 20/01/2024