Artikelen over: Rust

Hoe stel ik Rust+ in op mijn Rust server?

Rust+ is de officiële app voor Rust. Met deze app ben je altijd verbonden met het spel en mis je nooit een belangrijk moment.

Zet de server uit.
Ga naar de poorten pagina.
Voeg een nieuwe willekeurige poort uit de lijst toe. Deze poort heb je zo nodig bij stap 5, hou hem even bij de hand.
Ga naar de start pagina.
Vul in het "additional arguments" vakje het volgende in: +app.port <TOEGEVOEGDE_POORT>. Vergeet niet "<TOEGEVOEGDE_POORT>" te vervangen voor de poort die je bij stap 3 hebt toegevoegd.
Klik onderaan de pagina op "werk start commando bij".
Start de server.

Bijgewerkt op: 10/06/2020