Hoe maak ik mezelf admin op mijn Rust server?

Zoek jouw steamID64 op via deze website: https://steamid.io/lookup
Voer ownerid <steam64ID_hier> "<optionele_username_hier>" uit in het console om een admin toe te voegen aan de configuratie.
Om de veranderingen op te slaan aan de server configuratie, voer dit commando uit in het console: server.writecfg
Voer als laatste server.readcfg uit om de configuratie opnieuw te laden.

Let op: als je jezelf als owner toevoegd moet je opnieuw verbinden met de server om toegang tot alle admin feature te krijgen.

Bijgewerkt op: 11/06/2020