Artikelen over: Betalingen & Facturatie

Hoe upgrade ik mijn pakket?

Ga naar het klantenpaneel en login.
Klik in de navigatiebalk bovenin op Facturering.

Klik in de linker kolom op 'Diensten'.

Klik op Verander naast het pakket die je wilt up-/ of downgraden. In ons voorbeeld is dit Web: Gold.

Selecteer het pakket waarin je de dienst wilt veranderen. In ons voorbeeld gaan wij Web: Gold upgraden naar Web: Platinum. Klik na de selectie op Nu upgraden.

Rond de betaling af. Het bedrag voor de upgrade wordt berekend op basis van het ongebruikte deel van de huidige periode. Zo betaal je nooit te veel.

Nu is jouw nieuwe pakket klaar voor gebruik.

Heb je een Rust of ARK server? Dan hoef je deze enkel nog te herstarten.
Heb je een Minecraft pakket? Dan is jouw hoeveelheid beschikbaar geheugen verhoogd/verlaagd en kan je nieuwe servers aanmaken of aanpassen naar wens (en herstarten).

Bijgewerkt op: 24/11/2023