Ga naar jouw serverlijst en log in met jouw login gegevens.
Klik op het product welke je wil annuleren.
Klik in de bovenste balk op 'Annuleren'.

Vul een reden in en kies het opzegmoment.

Wanneer wordt gekozen voor een directe opzegging zal de dienst de volgende ochtend verwijderd worden.
Vink het vakje aan om te bevestigen dat je het product wil annuleren.

Klik op 'Annuleer product'.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !