Druk in de bovenste balk op ‘Config’.

Daarna zal je onder ‘Configuratiebestanden’, 2 bestanden zien staan. Door op ‘Bewerken’ te drukken kan je de waarden voor desbetreffend bestand aanpassen naar wensen.

Bovenaan zie je nu een nieuwe balk waarin alle categorieën weergegeven staan. Door op een categorie te drukken kan je de instellingen daarvoor aanpassen.
Nu kan je de instellingen naar wens aanpassen.
Klik onderaan de pagina op ‘Opslaan’ om de wijzigingen op te slaan.

Herstart de server om alle aangebrachte wijzigingen te activeren.