Als je een domein koopt, dan is het domein geldig voor 1 jaar. Na dat jaar kan je er voor kiezen om het domein te behouden, of om het niet meer te houden.

Wil je het domein niet behouden? Dan kan je het domein gewoon laten verlopen.

Wil je het domein behouden? Dan dien je te verlengen alvorens de verloopdatum van het domein. Je krijgt van ons steeds ruim opvoorhand een mail met daarin een link naar jouw factuur om het domein opnieuw te verlengen.

Wil je het domein behouden, maar ben je vergeten om het te verlengen? Dan kan je binnen de eerste XX dagen na het verlopen nog steeds verlengen, maar dan zijn we verplicht om €20 extra aan te reken bovenop de normale verlengprijs van jouw domein. Dit is de grace periode zoals aangegeven in het klantengedeelte.

Heb je na XX nog steeds niet betaald maar wil je jouw domein behouden? Dan lopen de kosten op tot €25 bovenop de normale verlengprijs van jouw domein. Dit is de redemption periode zoals aangegeven in het klantengedeelte.

Als je dan nog steeds niet betaald hebt, dan moeten we je teleurstellen dat jouw domein automatisch terug beschikbaar wordt gesteld op de markt uiterlijk XX dagen na het verlopen van jouw domein.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !