Je kan een gratis verwijzing naar jouw minecraft ip adres instellen op: https://srv.kaashosting.nl

Deze verwijzing krijg je dan in de vorm van: jouwnaam.khplay.nl

Wil je een verwijzing in de vorm van play.jouwnaam.nl dan kun je een eigen domeinnaam bij ons kopen.
Deze domeinnaam kan je hier kopen:
https://www.kaashosting.nl/domeinhosting

Na het kopen van je het domein, krijg je de gegevens van ons controle paneel per mail toe gestuurd.
Hoe je alles moet instellen voor een Minecraft server lees je hier:
Hoe koppel je een eigen domeinnaam aan je Minecraft server?
Hoe je alles moet instellen voor een TeamSpeak server lees je hier:
Hoe koppel je een eigen domein aan je Teamspeak server?